Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Larisa Iordache La Cina : Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsuhl02ejdyaavfxdfwti2ne4abhjyjerb P46r6qaam20uamra Usqp Cau _ Larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland.

Larisa Iordache La Cina : Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsuhl02ejdyaavfxdfwti2ne4abhjyjerb P46r6qaam20uamra Usqp Cau _ Larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland.. Campionati europei di bruxelles 3.2 olimpiadi di londra 3. Ea a fost cea mai bună sportivă în concursul de la sol, iar la bîrnă a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. Larisa iordache a avut o universiadă de vis la taipei! A anunţat ulterior că va concura în finală, însă marţi a fost nevoită să renunţe din cauza durerilor. Japonezul morinari watanabe a dorit sa asiste la antrenamentul celor doua sportive care ne vor reprezenta la jocurile olimpice, larisa iordache si maria holbura.

Miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat tot de sua, prin kyla ross. Larisa iordache a avut o universiadă de vis la taipei! Larisa iordache, vizită neașteptată la antrenament! Larisa iordache este obligată să strângă din dinţi şi să treacă peste un mare hop în drumul spre medalii, însă un loc pe podium ar fi răsplata pentru modul în care larisa a luptat să treacă peste.

Larisa Iordache Larisa Gym Profil Pinterest
Larisa Iordache Larisa Gym Profil Pinterest from i.pinimg.com
I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Gimnasta a primit îngrijiri medicale chiar în incinta arenei. Miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor. The london 2012 bronze medallist is the athlete who has come closest to defeating. 19 iunie 1996, bucurești, românia) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după europenele de la mersin din decembrie 2020. The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships. Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china. Larisa iordache este un astfel de exemplu.

Jo tokyo 2020 gimnastică feminină:

O gimnastă cu care ne mândrim a fost nevoită să ia o decizie importantă pentru sănătatea sa, dar care o nemulțumește total. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. The romanian press referred to iordache as the new nadia as early as 2008, when she was 12, due to her skills and potential. Fără larisa iordache în finală olimpică. Sportiva a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă. Miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor. A încercat la încălzire câteva mişcări, dar ea nu poate împinge în picior, iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. Larisa iordache este obligată să strângă din dinţi şi să treacă peste un mare hop în drumul spre medalii, însă un loc pe podium ar fi răsplata pentru modul în care larisa a luptat să treacă peste. Bucureșteanca în vârstă de 24 de ani a mai participat o singură dată la competiția celor cinci cercuri, la londra 2012, unde a obținut o medalie de bronz. În urmă cu o săptămână, marian drăgulescu (40 de ani) câștigase medalia de argint la sărituri la cupa mondială de la. Cosr a făcut în acest sens un anunț pe internet. Cu toate acestea, larisa a obținut un punctaj de 14.333, al treilea din concurs. Fără larisa iordache în finală olimpică!

Born 19 june 1996) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team, and represented romania at the 2020 summer olympics. Gimnasta de 25 de ani a venit cu mari speranțe la tokio. Larisa iordache a făcut anunțul crunt înaintea finalei de la jo 2020. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat tot de sua, prin kyla ross. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr).

Larisa Iordache Immagini E Fotos Stock Alamy
Larisa Iordache Immagini E Fotos Stock Alamy from c8.alamy.com
A făcut anunțul cu lacrimi în ochi olimpica noastră … Born 19 june 1996) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team, and represented romania at the 2020 summer olympics. Florin cîţu a făcut modificări la conducerea autorităţii pentru administrarea activelor statului: I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Sportiva a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă. În românia, dacă nu ai pile, nu prea ești băgat în seamă. Ziua de ieri a fost una mare pentru fetele din lotul national de gimnastica! Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă.

Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani.

O gimnastă cu care ne mândrim a fost nevoită să ia o decizie importantă pentru sănătatea sa, dar care o nemulțumește total. Maria holbură a ratat toate finalele. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles. Ziua de ieri a fost una mare pentru fetele din lotul national de gimnastica! Born 19 june 1996) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team, and represented romania at the 2020 summer olympics. Larisa iordache, notată cu 14.133 în calificări, a fost nevoită să facă pauză câteva zile, după ce a suferit o entorsă la metatarsienele piciorului stâng la aterizarea de la sărituri. Bucureșteanca în vârstă de 24 de ani a mai participat o singură dată la competiția celor cinci cercuri, la londra 2012, unde a obținut o medalie de bronz. Săptămâna trecută, larisa iordache a acuzat dureri la gleznă, imediat după coborârea din calificările probei de bârnă. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Ea a fost cea mai bună sportivă în concursul de la sol, iar la bîrnă a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. Larisa iordache a făcut o declarație șocantă în cadrul unei emisiuni tv: A anunţat ulterior că va concura în finală, însă marţi a fost nevoită să renunţe din cauza durerilor.

Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Larisa iordache este obligată să strângă din dinţi şi să treacă peste un mare hop în drumul spre medalii, însă un loc pe podium ar fi răsplata pentru modul în care larisa a luptat să treacă peste. Gimnasta de 25 de ani a venit cu mari speranțe la tokio. A încercat la încălzire câteva mişcări, dar ea nu poate împinge în picior, iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. În românia, dacă nu ai pile, nu prea ești băgat în seamă.

Galerie Foto Larisa Iordache Prima Postare După Ce A Ajuns La Jocurile Olimpice Tokyo 2020 Cum Arată Echipamentul
Galerie Foto Larisa Iordache Prima Postare După Ce A Ajuns La Jocurile Olimpice Tokyo 2020 Cum Arată Echipamentul from s.iw.ro
Surpriza inedita pentru larisa iordache! Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. Bucureșteanca în vârstă de 24 de ani a mai participat o singură dată la competiția celor cinci cercuri, la londra 2012, unde a obținut o medalie de bronz. În românia, dacă nu ai pile, nu prea ești băgat în seamă. Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. În urmă cu o săptămână, marian drăgulescu (40 de ani) câștigase medalia de argint la sărituri la cupa mondială de la. The romanian press referred to iordache as the new nadia as early as 2008, when she was 12, due to her skills and potential.

Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat tot de sua, prin kyla ross.

Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache, notată cu 14.133 în calificări, a fost nevoită să facă pauză câteva zile, după ce a suferit o entorsă la metatarsienele piciorului stâng la aterizarea de la sărituri. În românia, dacă nu ai pile, nu prea ești băgat în seamă. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Campionati europei di bruxelles 3.2 olimpiadi di londra 3. A făcut anunțul cu lacrimi în ochi olimpica noastră … Ziua de ieri a fost una mare pentru fetele din lotul national de gimnastica! Săptămâna trecută, larisa iordache a acuzat dureri la gleznă, imediat după coborârea din calificările probei de bârnă. A anunţat ulterior că va concura în finală, însă marţi a fost nevoită să renunţe din cauza durerilor. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat tot de sua, prin kyla ross. Larisa iordache a făcut anunțul crunt înaintea finalei de la jo 2020. Larisa iordache este obligată să strângă din dinţi şi să treacă peste un mare hop în drumul spre medalii, însă un loc pe podium ar fi răsplata pentru modul în care larisa a luptat să treacă peste. Surpriza inedita pentru larisa iordache!

A demis o femeie și a instalat doi bărbați larisa iordache. Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă.